DDD Company

Deratizare

Prin actiunile de deratizare vizam combaterea rozatoarelor şi împiedicarea înmultirii lor, acestea reprezentând un pericol permanent de transmitere a bolilor şi de pierderi economice.


Spre deosebire de agenţii patogeni sau insecte, rozătoarele pot călători pe distanţe mult mai mari, şi au un grad mai dezvoltat de inteligenţă (mai ales şobolanii) ceea ce face imposibilă eliminarea lor definitivă prin acţiuni discontinue. Din cauza faptului ca soarecii si sobolanii sunt cei mai mari purtatori de boli si de microbi, deratizarea trebuie sa fie o prioritate pentru orice cetatean, operator economic sau institutie publica.

Obligativitatea acestei interventii este operata prin lege si este recomandata consumatorilor economici ori de cate ori este nevoie, dar nu mai rar de o data la sase luni de zile.
Pentru depozitele cu produse alimentare, deratizarea trebuie facuta ori de cate ori este nevoie, dar nu mai rar de o data la trei luni. (primavara sau toamna), se mentioneaza in Normele de igiena si recomandari privind mediul de viata al populatiei, aprobate prin Ordinul MS nr. 536/1997.


Pentru obtinerea celor mai bune rezultate in lupta impotriva daunatorilor, este important sa se procedeze in etape, dupa un plan bine stabilit. Metodele de combatere a rozatoarelor se vor alege de fiecare data de catre specialistii DDD, dupa o inspectie amanuntita a spatiului vizat, tinandu-se cont de destinatia acestuia, gradul de infestare si tipul daunatorilor.


Operatiunea de deratizare trebuie efectuata pe tot parcursul anului, dar cu o intensitate mai mare primavara si toamna, numarul statiilor de intoxicare fiind corelat in functie de suprafata tratata.

Deratizarea se efectueaza atat in interior cat si in exterior pentru a elimina locurile de adapost si pentru a impiedica patrunderea rozatoarelor in interior.

Solicitare oferta


DeratizareDezinsecțieDezinfecțieContract DDD