DDD Company
Dezinfecție

Dezinfecție

Operatiunea de dezinfectie este o metoda a igienei, destinata in primul rand decontaminarii mediului, constand in prevenirea si combaterea bolilor infectioase si parazitarea la om si animale, urmarindu-se distrugerea germenilor patogeni de pe suprafetele supuse acestei operatiuni.


Dezinfectia se realizeaza prin pulverizarea, nebulizarea sau, dupa caz, termonebulizarea produselor dezinfectante asupra locatiilor vizate. Toate substantele si materiale folosite sunt avizate de Ministerul Sanatatii, sunt ecologice, biodegradabile, si nu au efect toxic asupra organismului uman.


Actiunea de dezinfectie trebuie realizata periodic si cu responsabilitate in caz contrar se poate ajunge la aparitia diferitelor bacterii, paraziti sau virusuri si implicit a bolilor

Principalele metode de dezinfectie, pe care firma noastra le utilizeaza sunt urmatoarele:

Pulverizarea – se realizeaza cu ajutorul unor pompe de joasa presiune sau a unor pompe de mare presiune, numite atomizoare  si se executa prin pulverizarea substantelor la nivelul suprafetelor.

Nebulizarea sau „ceata rece” – se realizeaza cu ajutorul Nebulizatoarelor ULV ( Ultra Low Volume). in cele mai multe cazuri, aceasta metoda este folosita pentru interior.


Solicitare oferta


DeratizareDezinsecțieDezinfecțieContract DDD