DDD Company
Dezinsecție

Dezinsecție

Persoane fizice

Fie ca vorbim de gandacii de bucatarie, plosnitele de pat sau alti daunatori, intalniti fregvent in apartamente, firma noastra vine in intampinarea proprietarilor cu tratamente eficiente, folosint celel mai bune solutii si metode de combatere.


Capusele sunt fara indoiala inamici de temut atat pentru oameni cat si pentru animalele lor de companie. Pe langa senzatia neplacuta provocata, capusele pot transmite si boli care pot cauza anemie sau chiar paralizie. Recomndam proprietarilor de case tratamente lunare de prevenire impotriva acestor daunatori.


Este foarte important sa va asigurati de faptul ca insectele nu vor mai reprezenta o problema pentru dumneavoastra, ele pod devein destul de periculoase si pot afecta starea de sanatate a persoanelor din acele immobile. Optand pentru servicii de dezinsectie periodica, insectele nu mai pot reprezenta o problema pentru dumneavoastra.

Asociatii de proprietari

Asociatiile de proprietari, prin presedintii lor, trebuie sa asigure un spatiu comun curat. Pentru a preintampina aparitia unor focare de infectie in spatiile commune, este recomandat asociatiilor de proprietari efectuarea tratamentelor de dezinsectie la un interval de maxim sase luni de zile, reprezentant singura modalitate de protectie impotriva gandacilor, puricilor, tantarilor si a capuselor din spatiile verzi.

Agenti economici

Venim in intampinarea persoanelor juridice, din toate domeniile de activitate cu preturi avantajoase, in limite onorabile pentru ambele parti si cu un program trimestrial complet de servicii DDD.

Avand un program de lucru NON – STOP, executam tratamentele de dezinsectie dupa orarul impus de solicitant.


Produsele folosite in cadrul operatiunilor de dezinsectie sunt avizate de Ministerul Sanatatii si cuprid un spectru larg de actiune asupra principalilor agenti patogeni, astfel incat putem garanta eficienta tratamentelor de dezinsectie.

Institutii publice

Va putem ajuta sa creati un mediu curat, la locul de munca, cu ajutorul tratamentelor impotriva daunatorilor. Recomandam efectuarea acestor operatiuni preventiv, deoarece este mult mai eficienta preventia decat combaterea, atat financiar cat si practice.


In cadrul serviciilor de dezinsectie, effectuate in institutii publice, punem la dispozitia beneficiarului o serie de tratamente impotriva insectelor daunatoare. Incepand de la interventii cu solutii lichide, prin pulverizare, cu echipamente de tip atomizor si pompe de joasa presiune, generatoare de ceata, folosind aparate de tip fogger si ULV, pana la dezinsectia uscata, ce consta in aplicarea gelului insecticide.


Solicitare oferta


DeratizareDezinsecțieDezinfecțieContract DDD